My holiday is coming to a rapid end… Dah nak kena balik dah…

Aku dah nak pulang ke Brisbane hari Ahad ni setelah sebulan bercuti. Rasa cepat sungguh. Dulu, masa nak pulang ke Malaysia, aku rasa malas je. Ya lah, risau kena “barrage of questions” pasal universiti, bila nak “graduate”, dan lain-lain. Sekarang pula, lepas dah selesai banyak kerja dan masalah, aku rasa malas pula nak pulang ke rutin yang bosan di Australia.

Ya lah, hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, baik lagi negeri sendiri.

[Read more…]

Return to top of page

Copyright © 2019 · Faliq Fauzi · Log in